Remodeling Cost Cut

Simulerade träprodukter blir allt bättre hela tiden, och nu finns det några mycket innovativa nya tillverkningsmetoder som skapar ett mycket mer realistiskt simulerat trä, som kan appliceras på plast, skum eller ett antal andra produkter. “Du kan bara inte skilja på skillnaden”, säger Stan Smith, en journeyman woodworker och han förklarar att han fortfarande är upptagen med att göra snickeri för dem som vill ha den riktiga saken, eftersom det inte finns något mer äkta än äkta trä.

 

Fortfarande erkänner Stan att det är spännande för dem på en budget som vill spara pengar och nu är det alltid om kostnaden, försöker spara lite här eller där. Han är inte bitter, men skulle inte lägga den i sitt eget hus. Nu tillverkningsmetoder för simulerat trä inkluderar träkorn som skärs i plastplattan eller skummet genom laser och den färdiga produkten är extremt övertygande. När vi samlade flera produkter, med laserskäret träkorn, kunde vi inte berätta skillnaden utan att knacka på trädet med våra knogar och lyssna på ljudet.

 

Så om du vill spara pengar på en ombyggnad för ett hem eller ett litet företag, varför inte överväga simulerat trä, vad är det, du kommer att rädda ett träd, förhindra global uppvärmning och minska kostnaderna också. Var kan du köpa simulerade träprodukter som paneler? Nästan överallt och om du tittar noggrant ser du de första satsen laserskärm simulerade träprodukter också, i en butik som är mycket nära dig; Tänk på det.

www.xn--dintrdfllningstockholm-44bc.se

“Lance Winslow” – Online Think Tank Forum styrelse. Om du har innovativa tankar och unika perspektiv, kom och tänka med Lance; www.WorldThinkTank.net/. Lance Winslow’s Bio

trädfällning

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.