Glasmöbler Lägg till stil på dina hem och kontor

Glasmöbler är en del av moderna möbler, men dess ursprung kan spåras tillbaka till så tidigt som 1350 e.Kr. Du måste vara förvånad över att folk längtar så långt som medeltiden, i kungar och damer, speciellt i europeiska länder i Italien, England Och Frankrike har använt glasgjorda möbler på olika sätt för att ge dem en separat identitet från resten. Människor med raffinerade smaker har alltid använt designat glasarbete för att verka annorlunda än glaserna. Glasmöbler har sett många typer av material som definierar sitt märke sedan den anlände. Från kiseldioxid användes en sortsand som gjordes till glasskivor, som sedan blandades med trämöbler för att ge ett modernt samtida utseende, till idag helt monterade, precisionsmönstrat glaskomponenter med stöd av klassisk metallic touch, glasmöbler har sett allt.

Oavsett övergången har glassmöblerna genom åren lyckats behålla all sin charm och utomordentligt olika kvaliteter intakta.

Glasmöbler: dess unika egenskaper

Glaset är bräckligt men ändå resistent, fast men ändå lätt, vackert och samtidigt funktionellt. De är perfekta för mörkväggiga mindre inredda interiörer eller rummen utan många fönster, eftersom glas absorberar mindre ljus än trä, metall eller sten. Det ger en virtuell tillägg av utrymme genom att spegla ljus i ditt hem. För det andra är den bästa presenten av glasmöbler för alla husägare, som är kloka om att designa sina hem eller kontor, att det inte behöver samordnas för att matcha träarbete eller omgivande färger. Det är en av de klassiska inneboende egenskaperna hos glas är att det kommer att blandas perfekt med alla inrednings tema och / eller färgschema.

 

En snygg stil och sofistikering läggs omedelbart till när de dekoreras med glasmöbler. Glasverk undrar när du måste försköna ett utrymme direkt. Glas ger en snygghet av skönhet och elegans till något område. Glas- eller mittbord som kaffebord är lätta att dekorera, men de är också mycket funktionella. Glasplattformar är mindre mottagliga för spill och färgning med ren torka med hjälp av din vanliga glasrengörare kommer tillbaka dina vackra möbler. Glasmöbler har också en symbol för öppenhet. Detta ger en snygg look och möjliggör därigenom flödet av positiva vibbar. Glaset skärs också genom tristess i kontorsmiljö. Dagarna på de tunga massivt trämøblerna som regerar stugan, är på nedgång. Också dessa dagar är öppenhet i kontoret i Storbritannien och runt om i världen, och som ett resultat blir glasmöbler i allt större utsträckning i den professionella företagsvärlden

dinfnsterputsstockholm.se

Glas möbler: Vad ska du se innan du köper

En av de största rädslorna för dig som köpare av glasmöbler är om det är säkert och långvarigt. De goda nyheterna, slappna av! Tekniken har tagit hand om det. Nästan alla glasmöbler är tillverkade av tempererade glasögon eller härdade glasögon nuförtiden och om den du köper inte är, håll dig själv borta från den. Orsaken till detta är andra typer av glas när raster ger ut skarpa brutna bitar och det finns många fall där människor blir allvarligt skadade med dessa bitar, men när det härdade glaset bryter sönder det i små bitar som inte sannolikt kommer att orsaka allvarliga skador. Glas som har tempererats kan stå upp till ugnsliknande temperaturer och mycket missbruk. Dess mycket muntliga hållbarhet kommer inte att lämna dig med möbler fulla av repor och blåmärken. Det är ett mycket starkt material som tålar mycket repor från grovt porslin eller krossning på grund av att något tungt tappas. Denna tillverkningskvalitet av härdat glas gör det till en vacker bit av arbete som är avsedd att användas gång på gång i många år framöver. Men det finns många glasmöbelbutiker som råder sina glasmöbler att vara härdade vilket visat sig fel när olyckan inträffar.

I Storbritannien har BS-institutet därför ställt standarder som gäller för glasmöbler. Dessa standarder säkerställer att glaset som används i möblerna är av standard tjocklek av glas som ska användas tillsammans med polering av utsatta kanter och glasets långvariga stabilitet.

Om ett möbel innehåller säkerhetsglas kan det ha följande märkningar för att bevisa att de är riktigt säkra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.