En diskussion om fördelarna med geotermisk energi

Geotermisk energi är ett grönt sätt att värma och kyla ditt hem som utnyttjar det faktum att temperaturen under jorden förblir relativt konstant. Att installera geotermisk i ditt bostadshus eller kommersiella byggnad är ett jordfärdigt val med några viktiga fördelar som du bör överväga när du gör din byggnad eller ombyggnad planer. Även om det i de flesta fall finns en högre kostnad i förskott, kommer fördelarna med geotermisk energi att uppväga den högre kostnaden för de flesta individer och familjer.

Fördelar med geotermisk energi

Fördelarna med geotermisk energi tenderar att centrera både runt kostnaden för uppvärmning och kylning av ditt hem och om den jordvänliga naturen hos denna typ av värme- och kylsystem. Några exempel på fördelar i samband med installation av geotermisk energi är:

Pengar tillbaka från regeringen för installationen. Den federala regeringen erbjuder för närvarande 30 procent skattekredit för kvalificerade geotermiska installationer. I många delar av landet erbjuder kraftföretag också en viss rabatt och incitament i samband med installationen av ett geotermiskt system. Med de olika krediterna, rabatter och incitament blir uppehållskostnaden för geotermisk mycket billigare och mer uppnåelig för de flesta familjer. I själva verket kan kostnaden för att lägga till ett geotermiskt system i vissa fall bara vara några tusen mer än ett konventionellt system.

bergvärme i stockholm

Kostnadsbesparingar på din energiavgift. Geotermisk kan spara så mycket som 40 procent av vad du spenderade för att värma eller kyla ditt hem, beroende på din ursprungliga bränslekälla och klimatet där du bor. Det betyder att du också kan hålla ditt hem på en bekvämare nivå utan att bryta banken. Inte längre att termostaten blir riktigt hög på sommaren eller väldigt låg på vintern och frysning eller rostning i ditt hem-geotermisk gör att du är bekväm för mindre.

 

Skydd mot stigande energikostnader och frihet från tillit till fossila bränslen. Även om det är omöjligt att förutse med 100 procent noggrannhet vad som händer i framtiden, verkar det mycket troligt att energikostnaderna bara fortsätter att öka. När allt kommer omkring är fossila bränslen ändliga resurser i begränsad mängd och det är anledningen att kostnaden för dem bara fortsätter att gå upp. Med geotermisk kan du bryta dig fri från ditt beroende av olja och gas.

 

Ett lugnt hem. Geotermiska system tenderar att springa tystare än traditionella system, vilket gör det trevligare att vara i ditt hem, eftersom du inte ständigt kommer att ha en bullrig värmare eller luftkonditionering som sparkar av och hela tiden. Vem gillar inte ökad lugn och ro?

 

Ett miljövänligt val. När du använder geotermisk kan ditt system vara upp till 400 gånger mer energieffektivt än andra värme- och kylalternativ. Du kommer att göra din del för att jorden ska spara pengar, så det är en win / win för alla.

Att dra fördel av geotermiska fördelar innebär att hitta en kvalificerad installatör som förstår hur geotermisk fungerar och hur man maximerar fördelarna med ett geotermiskt uppvärmnings- och kylsystem. Tala med en kvalificerad installatör idag om hur du kan börja utnyttja denna stora kraftkälla i ditt eget hem eller byggnad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.