Classic Meets Playful för denna viktorianska köksmodell i Hinsdale

Husägare i 1920-talet, viktoriansk fyrkantigt stilhem, delade en kärlek till klassisk arkitektur och antikviteter, som samlades under många år i sina resor i hela Europa och USA. När det kom dags att ombygga sitt kök visste de att man behöll en unik och vintage Stil var viktigt. Men eftersom denna upptagna familj förberedde alla sina måltider från början, var moderna bekvämligheter ett måste.

“Innan du börjar med en design, är det viktigt att förstå vilken typ av matlagning som görs i Köksrenovering I Stockholm och vilken typ av förvaring som behövs”, säger Normandie Designer Laura Barber, AKBD. “I det här fallet var det klart att en funktionell layout, kvalitetsapparater och hållbart material skulle vara nödvändiga.”

En gång var det en klar uppfattning om hur husägare använde utrymmet, började Laura rymdplanering.
“Vanligtvis är en standard arbetstriangel området mellan diskbänken, matlagningsytan och kylskåpet”, nämnde Laura. “Men eftersom det här köket var så stort krävde det flera arbetszoner.”

“Det var viktigt att noggrant planera ön för att säkerställa att det var en förbättring och inte ett hinder,” tillade Laura. “Dessutom måste varje arbetszon vara självförsörjande.”

Fr att maximera effektiviteten inkluderar den ena sidan av ön alla element som krävs för fräsch matlagring, prep-arbete och rengöring av kök. Specifikt, 48-tums kylskåp, en stor enkelsockel, kompostfack, pappers- / återvinningsskåp och ett brickdelningsskåp för att lagra skärbräda med knivblocksinsatser intill. Små apparater som matprocessorens ställmixare lagras bekvämt i apparatens garderober som flänter diskbänken och det finns två diskmaskiner för att hantera den upptagna familjen.

Den andra sidan av ön är i första hand zonad för matlagning. En 48-tums topp med stor huva är centralt för detta utrymme och är flankerad av stora utdragbara skåp för att lagra kryddor och matlagningsbehov. Stora lådor omger också området, vilket ger utrymme för kastruller, Köksrenovering Stockholm och redskap. Bredvid sortimentet finns en enda 30 “ugn. Dessutom finns tvärs över hela vägen ett stort skåp som rymmer den primära ugnen, ångugnen och uppvärmningsskåpet. Den övre delen av det här skåpet har också brickdelare för kakor och skärbrädor. Arbetsutrymmet över från toppen har också en sekundär prep-sink och extra papperskorgen. Detta gör att husägare kan arbeta nästan uteslutande på denna sida.
Bortsett från de flera arbetszonerna var ett annat unikt behov boende av familjens höga karaktär. Laura höjde höjden på intervallet övre och intilliggande bänkskivor för att få utrymmet mer bekvämt och begränsa böjningen. Valnötfrukosten är också lite högre än standard för att rymma fars och sonens höjd. Andelarna av de olika elementen i utrymmet är avsiktligt stora i skala, för totalbalans.

När arbetszonerna och mothöjderna släpptes ut, såg Laura på att inkorporera ett “mudroom” utrymme nära bakdörren, som var den primära ingången som användes av familj och vänner. Sammantaget behövde familjen en attraktiv plats att hänga på lager och lagra skor utan att äventyra den estetiska eller funktionen i köket. I slutet är mudroomutrymmet flankerat av en kvastkåpa och ett stort ugnsskåp för balans och symmetri. En porslinskakel som matchar skåpet används på golvet under bänken för att hålla våta skor och stövlar av de nya trägolv.

Belysning var också noggrant genomtänkt. Den primära arbetsbelysningen inkluderar dimbar burksljus och LED-underskåpsljus. Fixturen ovanför ön är en vacker antik reproduktion som nära matchar de ursprungliga antika mässingsarmaturerna i sitt hem och ger både uppgift och dekorativ belysning. LED-pucklampor inuti glasdörrskåpen markerar husägarens antika delar. Stora takfönster och ett utökat köksfönster ovanför diskbänken översvämma utrymmet med naturligt l just.

Sammantaget fungerar rymden som en dröm och är ljus, med glada poppar av färg – inklusive en dekorativ Mackenzie Childs backsplash ovanför intervallet. Kontakta Laura för att skapa en tid för att diskutera att skapa ett utrymme som speglar din personlighet och smak. Eller registrera dig för vårt kommande köksseminarium “Det perfekta kökets hemligheter” för att lära dig mer om vad du behöver tänka på under de förplaneringsstadierna av en renovering. Du kan också följa Normandie Remodeling på Facebook, Twitter och Instagram för de senaste nyheterna, designtips och inspiration.

Kksrenovering Stockholm | Snabb offert p nytt kk. 08-124 46 944

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.