Team Management – Betydelse och begrepp

Det finns några uppgifter som inte kan göras ensam. Individuals need to come together, discuss things in themselves and work together to achieve a common goal. The people who form a team should ideally think more or less the same way and should have similar interests and objectivity. Personer med helt annan smak kan inte bilda en lag.

Deras mål måste vara desamma. Each team is formed to achieve a predefined goal and it is the responsibility of each member to contribute best to his level and achieve the assigned task within the set timeframe. Lagmedlemmarna måste komplettera varandra och komma till varandras hjälp när det behövs. Individual achievements do not matter much in one team and each individual should strive hard and work in common.

Lagmedlemmarna börjar inte spela från början, de behöver tid. Det är inte alltid att alla medlemmar skulle utföra lika. Vissa av dem kan inte klara sig bra med sina lagkamrater eller har andra problem med varandra. Individer har svårt att anpassa sig till varandra och därmed drabbas av deras prestanda. Varje individ misslyckas med att utföra; Hela laget är jag förlust. Teamhanteringsaktiviteter garanterar att alla lagmedlemmar arbetar tillsammans på en gemensam plattform för ett gemensamt mål.

Vad är Team Management?
Laghantering refers to the various activities that bind one team together by the members approaching to achieve the set goals. För lagmedlemmarna måste deras lag vara deras prioritet och allt annat ska ta en baksätet. De borde vara mycket fokuserade på sina mål.

Låt oss förstå Team Management med hjälp av en verklig situation.

Maria var representerande träning och utveckling vertikal av ett ledande företag. Joe, Kathy, Sandra och Tim rapporterade till Maria och hjälpte henne att utforma de olika träningsprogrammen. Maria lämnade ingen sten omvänd till att alla hennes lagmedlemmar var nöjda med sitt arbetsansvar.

Arbetsbelastningen delades lika mellan fyra av dem. Ideas were discussed at an open forum and each contributed to its level best. De gick ut för filmer och stod i kontakt även efter arbetet.

Maria var lagledare was actually responsible for bringing her team members closer so that none of them feel omitted and everyone is motivated to deliver her level best. Med hjälp av teamhanteringsaktiviteter lyckas hon skapa en positiv atmosfär på arbetsplatsen och främja sund konkurrens i sitt lag.

Teambuilding Stockholm http://www.teambuildingistockholm.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.