Köks Rengörings lista

Med hjälp av ett kök rengöring checklista från Städfirma Stockholm blir varje gång din städning till en hjälp till att försäkra en grundligt jobb och en sanitärt område.

Produkter för köket rengöring checklista

  • Damm taket, väggar, gardiner, apparater och skåp.
  • Sopa eller dammsuga och sedan tvätta golvet. Få löst material, som smulor, smuts och djurhår från golvet först kommer att hålla den från att bli på andra ytor under rengöringen. För fläckborttagning, ta enkel metod och driva en ren handduk runt hörn och i svåråtkomliga områden med foten.
  • Torka dina små, bänkskivor, liksom kaffebryggare, brödrost och mixer.
  • Tvätta handfat med en god antibakteriell rengöringsmedel och häll bakpulver ner sophantering två hålla det luktar färskt. Glöm inte de fuktiga områden runt kanten på diskbänken och basen av kranen där bakterier kan ansamlas snabbt.
  • Ge dina bänkskivor en grundlig tvätt. Chef och personal kan du göra en snabb städa upp genom att flytta objekt på bänkskivor ur vägen medan du ren, flytta över till ett annat område fullständigt är den i särklass mest tillförlitliga metoden. Bra prepastion ger bättre rengöring anser Städfirma Stockholm
  • Tvätta skåp fronter med en trä tvål och låt torka. Ägna särskild uppmärksamhet åt de områden runt dörrhandtag och dekorlister.
  • Rengör mikrovågsugn. Att förlora torkad gunk, våt en svamp och mikrovågsugn det i två minuter. Detta kommer att skapa ånga i mikrovågsugn som rehydrera och lossa det torkade matrester. Det är också ett bra sätt att döda mer än 90 procent av bakterier på dina svampar.
  • Rengör spisen och torka av huven noga menar Städfirma Stockholm
  • Rengör kyl och frys. Lägg till en anteckning till ditt kök rengöring checklista två regelbundet rengöra din ugn, tvätta gardiner och rensa ut dina köksskåp. Intervallen beror på hur mycket du använder ditt kök, men en bra rengöring av dessa områden på ett regelbundet schema kommer att hjälpa till att hålla den hårdast arbetande rum i ditt hem en säker, sötare illaluktande och vänligare plats att besöka och arbete.
  • Gå in på städfirmanistockholm.se och få mera ovärderliga städtips.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.