Tips inför din vårstädning

En fjäder i hatten rengöring checklista kan hjälpa dig att hålla en snyggare hem. Det kan också spara pengar.

Din vårstädning checklista från Städfirma Stockholm

Rengör ditt kylskåp. Kylskåpet är en av de största energi svin i ditt hem. En fullständig kylskåp fungerar mer effektivt än en tom och en med rena kondensatorbatterier har två slås på och av mindre ofta, vilket sparar pengar och utvidga ditt arv livet av kompressorn. Dammsug ventilations under dörrarna (eller var den ligger på modell) och få vakuum under kylskåpet två bort ackumulerat damm. Om kondensorslingorna är på baksidan av din modell, dra kylskåpet ut och ge det en noggrann dammsugning och damning.

Rengör ugnen noggrant anser Städfirma Stockholm Din spis och ugn fungerar mest effektivt när de är rena. De reflekterande rätter under elementen på en elektrisk spis Reflektera faktiskt värmen tillbaka upp på pannan, som kräver mindre energiförbrukning. Det är liknande med ugnen. Matrester på sidorna, toppen och botten av ovanstående gör det svårare för värmen att  fördelas lika hela inredningen.                                                                                                     Tvätta handfat och avlopp ordentligt. Du kommer inte att spara energi genom att hålla sänkor och avlopp ren, men du kommer att hjälpa att ta bort bakteriell överväxt. Dina sänkor är främsta grogrund för bakterier. De är fuktig och varm. Genom många konton, kan dina sänkor konkurrera din toalett i den potentiella mängd och variation av bakterier. Eftersom de ser ren, är det lätt två tror att de är rena. När du ger ditt hem ytor en grundlig skrubb, glöm inte två add rengöra handfat. Blekmedel, och se till att sanera och skura ditt avlopp med en kopp bakpulver Följt av en kopp ättika anser Städfirma Stockholm.

Din våren rengöring checklista kan bli lång. Du behöver inte bokstavligen måste ta itu med det ensam, men. En städservice i din grupp kan komma i kvartalsvis eller bara en gång två hjälpa dig piska ditt hem i form och få den redo för sommarsäsongen. Läs mer om vårstädning , gå in på www.städfirmanistockholm.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.